Αναζήτηση:
 
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
GUNET.gr
ects-ds
Erasmus-DS-ECTS
Diploma Supplement


 
 
Συνέδρια / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
 
 
Ημερίδα με θέμα «η Καλλιέργεια των Ξηρών Καρπών στην Θεσσαλία»
Περισσότερα...
 "Η Θεσσαλία των Ξηρών Καρπών" σαν παράδειγμα Αναδιάρθρωσης Καλλιεργειών για όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.
HOTLAB
Το μόνο για την Ελλάδα, Θεσμοθετημένο και με ISO 9001, Εργαστήριο "Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων" HortLab του ΤΕΙ/Θεσσαλίας, διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και από τις 11.00 το πρωί, ανοιχτή Ημερίδα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στην Λάρισα, για την Σύγχρονη Καλλιέργεια των Ξηρών Καρπών.
“Ποια είναι σήμερα η κατάσταση της καλλιέργειας των ξηρών καρπών στην χώρα μας, αλλά και παγκόσμια; Μπορούν άραγε οι δενδροκομικές καλλιέργειες των ξηρών καρπών να κάνουν την πολυπόθητη αναδιάρθρωση των «εκτατικών» καλλιεργειών του Θεσσαλικού κάμπου, αλλά και όλης της ηπειρωτικής Ελλάδος; Με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε σήμερα, μπορούν κι αυτές οι δενδροκομικές καλλιέργειες να διαχειριστούν μηχανικά, σαν «εκτατικές» καλλιέργειες”;
Απαντήσεις σε όλα αυτά θα δώσουν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί καθηγητές που θα επεξηγήσουν όλα τα ερωτήματα.
Τα κυριότερα σύγχρονα και πρωτότυπα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα είναι:
- Το νέο "Υπέρπυκνο Σύστημα Αμυγδαλιάς" με πλήρη Μηχανική Συγκομιδή σε χαμηλά σχήματα και με αποδόσεις ακόμη και 350 κιλά ανά στρέμμα, από το δεύτερο έτος! Περιγραφή των νέων αυτογόνιμων ποικιλιών από το μεγαλύτερο Ισπανικό Κέντρο Ερευνών CITA.
- Η Καρυδιά με ποικιλίες Καλιφόρνιας. Πως θα προφυλαχτούμε από το ανεξέλεγκτο Φυτωριακό υλικό. Οι νέοι τρόποι εμβολιασμού των δέντρων καρυδιάς και τα σύγχρονα σχήματα διαμόρφωσης για να έχουμε πυκνές φυτεύσεις και αυξημένες παραγωγές.
- Η Φουντουκιά εμβολιασμένη σε δενδρώδη υποκείμενα για μονόκορμα δέντρα και Μηχανική Συγκομιδή. Οι κυριότερες ποικιλίες.
- Η Φιστικιά Αιγίνης, για τις πιο άνυδρες περιοχές. Επιλογή μεταξύ των δύο ποικιλιών, της «Νυχάτης» και της «Ποντίκη», όπως και του κατάλληλου ανθεκτικού Υποκειμένου.
- Τα σύγχρονα «εργαλεία» χρηματοδότησης αυτών των καλλιεργειών, μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).
- Πως μπορούμε με τα κατάλληλα σκευάσματα, να επέμβουμε στην ορμονική ισορροπία των δέντρων και να πετύχουμε σταθερές αυξημένες παραγωγές και αντοχή στα διάφορα καιρικά στρες.
Κοντά μας επίσης θα είναι έμποροι γεωργικών φαρμάκων και αρδευτικών συστημάτων, που θα απαντήσουν σε διάφορα επιμέρους φυτοπροστατευτικά και θρεπτικά προβλήματα των καλλιεργειών, καθώς και για τους σύγχρονους τρόπους άρδευσης τους.
Στον εξωτερικό χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με «αγροτικά αυτοκίνητα» της NISSAN Σφακιανάκης και έκθεση με σύγχρονα Ψεκαστικά μηχανήματα.
Η Ημερίδα βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ), του ΤΕΙ Θεσσαλίας, του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Θεσσαλίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ).
Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα στο facebook του εργαστηρίου: https://www.facebook.com/hortlab/


Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα σε ζωντανή μετάδοση, πατήσετε ΕΔΩ

Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου «Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων» (HortLab) του ΤΕΙ Θεσσαλίας
Δρ. Αλέξανδρος Παπαχατζής, Καθηγητής Δενδροκομίας
 
Υλικό:
Ανακοίνωση
Πρόγραμμα
Χρόνος:
3 Δεκ 2017
Τόπος:
Αμφιθέατρο ΔΔΕ, ΤΕΙ Θεσσαλίας

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας
Περισσότερα...
 Tο Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο.
Grow Green Tourism Online
 
Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας  για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση κα. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου και θα λάβετε, εντός 1 εβδομάδας, ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

 
Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:00).
 

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.
 
Υλικό:
Χρόνος:
Τρίτη 24 Οκτ 2017
Τόπος:
Αμφιθέατρο Τελετών, Κτήριο Διοίκησης και Πληροφορικής

Έκθεση Καριέρας για Ιατρούς, Νοσηλευτές και Επαγγελματίες στον Τομέα της Υγείας
Περισσότερα...

Έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι το British Council διοργανώνει Έκθεση Καριέρας για Ιατρούς, Νοσηλευτές και Επαγγελματίες στον Τομέα της Υγείας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και στην Αθήνα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή κρατικών νοσοκομείων καθώς και καταξιωμένων φορέων που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.
 
Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:
·        ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
·        νοσηλευτές
·        μαίες
·        εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, τεχνολόγους ακτινολόγους και φαρμακοποιούς.
 
Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα γίνουν επίσης δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες φορείς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ το British Council, επιπλέον, θα πραγματοποιήσει σχετικές παρουσιάσεις με θέματα:
·        Άσκηση Ιατρικής & Ειδικότητα στη Βρετανία
·        Άσκηση Νοσηλευτικής στη Βρετανία
 
Η τελική λίστα των φορέων που θα συμμετέχουν στις εκθέσεις με τις ζητούμενες ειδικότητες επαγγελμάτων υγείας, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα των δωρεάν ενημερωτικών παρουσιάσεων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας.
Είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη η προεγγραφή. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εξασφαλίσουν έγκαιρα την προεγγραφή τους. Για προεγγραφή και περισσότερες πληροφορίες: https://www.britishcouncil.gr/events/medical-and-health-care-professions-career-fairs
 
Σας πληροφορούμε επίσης ότι το British Council μπορεί να βοηθήσει στην πρόσβαση των ανωτέρω επαγγελματιών στο σύστημα υγείας της Βρετανίας μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας https://www.britishcouncil.gr/study-uk/medical-dentistry-consultancy  
 
 
 
Υλικό:
Χρόνος:
Αρχές Νοε 2017
Τόπος:
Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Συμμετοχή του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας στη συνδιοργάνωση Παγκόσμιου Συμποσίου και Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθούν στην Ουκρανία τον Οκτώβριο 2017
Το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ακαδημαϊκής Κινητικότητας της Διαπεριφερειακής Ακαδημίας Διαχείρισης Προσωπικού της Ουκρανίας καθώς και με άλλους Ακαδημαϊκούς Φορείς της Ουκρανίας, Αλγερίας, Καναδά, Γερμανίας και Ιταλίας συνδιοργανώνει :

 Διεθνές Συμπόσιο με θέμα
“On the Way to a Healthy Society: A Humanistic Dimension”
στις 11-13 Οκτωβρίου 2017 στην Ουκρανία,

και
 
 Διεθνές Συνέδριο Ψυχικής Υγείας με θέμα
“ Mental Health: Global Challenges of XXI Century”

στις 26-27 Οκτωβρίου 2017 στην Ουκρανία.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο καθώς και στο link :

 
Υλικό:
Ανακοίνωση
Χρόνος:
Τόπος:

Ημερίδα με θέμα: ¨Καινοτομία Διαχείρισης Κλιματικής Αλλαγής και Κυκλικής Οικονομίας".


 Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Θεσσαλίας (ΚΤΕ/Θ) και το εργαστήριο "Δενδροκηπευτικών και Εδαφικών Πόρων" (HortLab) του ΤΕΙ Θεσσαλίας, διοργανώνουν στις 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:00 ημερίδα με θέμα: ¨Καινοτομία Διαχείρισης Κλιματικής Αλλαγής και Κυκλικής Οικονομίας".
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο, Κεντρικός Διάδρομος του Κτηρίου Διοίκησης του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
 
Υλικό:
Ανακοίνωση
Πρόγραμμα
Αλλο Υλικό
Χρόνος:
20 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:00
Τόπος:
Μεγάλο Αμφιθέατρο, Κεντρικός Διάδρομος του Κτηρίου Διοίκησης του ΤΕΙ Θεσσαλίας

7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ

Το έγγραφο δημοσιεύεται σε μορφή αρχείου .pdf
 
Υλικό:
Ανακοίνωση
Χρόνος:
Τόπος:

Erasmus+ «Κινητικότητα για Σπουδές & Πρακτική Άσκηση»
 «Κινητικότητα για Σπουδές & Πρακτική Άσκηση»
Εκδηλώσεις Ενημέρωσης  στο πλαίσιο του έτους εορτασμού των 30 χρόνων Erasmus+

ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 στη ΣΔΟ 
και
ΚΑΡΔΙΤΣΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 

 
Υλικό:
Ανακοίνωση
Χρόνος:
14 και 15 Μαρ 2017
Τόπος:
ΛΑΡΙΣΑ και ΚΑΡΔΙΤΣΑ

StartingUP: Roadshow - 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας
Περισσότερα...
Poster

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και την Βόρεια Ελλάδα, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στην Λάρισα.
 
Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Επιμελητήριο Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Η εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του EuropeDirect Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Περιφερειακού  Ταμείου Ανάπτυξης, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) από Αθήνα και του τοπικού Συνδέσμου της Θεσσαλίας.
 
Η  δεύτερη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Θεσσαλίας με θέμα “Την Τοπική Καινοτομία και η Εκπαίδευση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του TEI Θεσσαλίας, του Τμήματος Ιατρικής, Σχολής Επιστημών Υγείας του Παν/μίου Θεσσαλίας,  του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και του ΤμήματοςΛογιστικήςκαιΧρηματοοικονομικής του TEI Θεσσαλίας.
 
Τις δύο συζητήσεις  συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας,ιδρυτής της OramaGroup.
 
Υλικό:
Ανακοίνωση
Χρόνος:
Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017
Τόπος:
Επιμελητήριο Λάρισας

Διημερίδα «Αναπτύσσοντας Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνικές Επιχειρήσεις στην Ορεινή Ελλάδα»
Περισσότερα...Στην εκδήλωση αυτή που γίνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ΑΙΘΗΚΟΣ, στο οποίο συμμετέχει και το ΤΕΙ/Θ, ομιλητές είναι αρκετά μέλη Ε.Π. του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
 
Η πρόσκληση είναι ανοικτή και η είσοδος ελεύθερη για να παραστούν όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας.
 
Υλικό:
Πρόγραμμα
Χρόνος:
15 & 16 Δεκεμβρίου 2016
Τόπος:
Λυγαριά Τρικάλων του Δήμου Πύλης

Εγκαίνια του νέου κτιρίου της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας
 
Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14/12/2016 στις 12:00 παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου.
 
Υλικό:
Ανακοίνωση
Πρόγραμμα
Χρόνος:
Τετάρτη 14/12/2016 στις 12:00
Τόπος:
ΤΕΙ Θεσσαλίας

 
Σελίδες: 1 | 2 | 3 | 4 | 5  
 
Γραφείο Διασύνδεσης
Πως θα μας βρείτε

Παρουσίαση σε video mp4 του TEI

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
e-Γραμματεία

facebook twitter

Ekloges Symbouliou TEI
Εκλογές για την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων του ΤΕΙ/Θ - 2017

msc
Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΤΕΙ/Θ 2016-17


Τριπτόλεμος
«Τριπτόλεμος» 2017 – 2018.

TOURISM

Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

 Σεμινάριο Ενεργειακών Επιθεωρητών
GYM
Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

EAP
Υποστήριξη των ΟΣΣ στο ΤΕΙ Θεσσαλίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

 
Webcam Live
Λάρισα-Κεντρική Πλατεία
Δωρεάν Υπηρεσία

καιρός weather.gr

 
 

Copyright © 2007 - 2018 : TEI Θεσσαλίας
Created by ItBiz