Αναζήτηση:
 
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
GUNET.gr
ects-ds
Erasmus-DS-ECTS
Diploma Supplement


 
 
Σχολές και Τμήματα
 
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (Καρδίτσα) > Στοιχεία και ανακοινώσεις Τμήματος

Γενικά για το Τμήμα
  Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ανήκει στο Παράρτημα Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας.

Στεγάζεται σε κτιριακό συγκρότημα εμβαδού 2770 τ.μ. το οποίο διατέθηκε από το Δήμο Καρδίτσας και θα παραδοθεί πλήρως ανακατασκευασμένο για τις ανάγκες του νέου Τμήματος. Γειτνιάζει με τα άλλα Τμήματα του ΤΕΙ Καρδίτσας και τις υπάρχουσες υποδομές τους (βιβλιοθήκη, αμφιθέατρο εκδηλώσεων, εστιατόριο, σπουδαστική εστία).

Εκπαίδευση: Τα πρώτα μέλη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.) του Τμήματος θα προέρχονται από όλες τις επιμέρους γνωστικές περιοχές της Τεχνολογίας Τροφίμων (Χημεία Τροφίμων, Μικροβιολογία Τροφίμων, Επεξεργασία Τροφίμων, Διατροφή, εξειδικευμένοι κλάδοι της Τεχνολογίας Τροφίμων), ώστε με τη ερευνητική και διδακτική τους δραστηριότητα να αναπτυχθούν στο μέγιστο βαθμό όλα τα γνωστικά αντικείμενα.

Τα μέλη Ε.Π. του Τμήματος έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων και της Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων θα επεκτείνουν τις συνεργασίες του Τμήματος με την βιομηχανία και τους επαγγελματικούς φορείς που ενεργοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων.

Οι παραπάνω δραστηριότητες θα οδηγήσουν στην άμεση ένταξη των αποφοίτων στην αγορά εργασίας και την καλύτερη προσέγγιση του επιχειρησιακού και κοινωνικού χώρου.

Απαιτήσεις εισαγωγής: Με Απολυτήριο Λυκείου και εξετάσεις ή Απολυτήριο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ποσοστό εισαγωγής 10%) και εξετάσεις.

Διάρκεια των σπουδών: Η κανονική διάρκεια των σπουδών είναι 4 έτη συμπεριλαμβανομένων της πτυχιακής εργασίας και της πρακτικής άσκησης (6 μήνες). Συνολικός Φόρτος Εργασίας: 6.000 ώρες.

Μεταπτυχιακά προγράμματα και δραστηριότητες: Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων αναμένεται να συμμετάσχει σε μεταπτυχιακά προγράμματα του ΤΕΙ Λάρισας σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εσωτερικού και εξωτερικού.

Παράλληλα θα υπάρξουν διεθνείς συνεργασίες στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (SOCRATES) ώστε να πραγματοποιούνται ανταλλαγές σπουδαστών, για την ολοκλήρωση μέρους της πρακτικής τους άσκησης (3 μήνες).


Οδηγoί Σπουδών/Επαγγέλματος Τμήματος
  Η εκπόνηση των Οδηγών Επαγγελμάτων έγινε στα πλαίσια του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΕΠΕΑΕΚ-ΙΙ) - Πράξη: «Γραφεία Διασύνδεσης Ανώτατης Εκπαίδευσης». Συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους.

Συντονισμός Δράσης: Οριζόντια Δράση Γραφείων Διασύνδεσης Ελληνικών Τ.Ε.Ι. / Γραφείο Διασύνδεσης Τ.Ε.Ι. Λάρισας


Στοιχεία Επικοινωνίας
 

Πρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ τηλ: 24410 64782

Γραμματέας: Τσάτσος Αναστάσιος  Τηλ 24410 64780, FAX 24410 64781, E-Mail secry-food@teilar.gr

Σπουδαστικά Θέματα: Ελληνικάκης Μιχάλης, Τηλ 24410 64787

Διεύθυνση: Τέρμα Ν. Τεμπονέρα, Τ.Κ. 43100, Καρδίτσα

Γενικές πληροφορίες Σπουδών

 


Ανακοινώσεις τμήματος
12/11/2018 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ “Alberts B. – Βασικές Αρχές Κυτταρικής Βιολογίας 4η έκδοση”
09/11/2018 ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ - ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
07/11/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ
06/11/2018 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
06/11/2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
06/11/2018 ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
06/11/2018 ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κ. ΜΑΝΟΥΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
31/10/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
31/10/2018 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
31/10/2018 ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
30/10/2018 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
30/10/2018 ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
29/10/2018 ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ κ. ΚΑΛΤΣΑ ΟΛΓΑ
29/10/2018 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
29/10/2018 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
29/10/2018 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
29/10/2018 ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ - ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΕΩΣ 23/11/2018
29/10/2018 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΖΥΜΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
29/10/2018 ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -
26/10/2018 ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
25/10/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
24/10/2018 ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
24/10/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΔΟΞΟΣ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
24/10/2018 ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ κ. ΜΑΝΟΥΡΑ
17/10/2018 ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κ. ΜΑΝΟΥΡΑ
17/10/2018 ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
17/10/2018 ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
15/10/2018 ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΑΠΟΥΣΙΑ κ. ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗ
11/10/2018 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ - 10 ΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
10/10/2018 ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΚ. ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ Α.Ε.2018-19
10/10/2018 LOWER - PROFISIENCY - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
10/10/2018 ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ-
08/10/2018 ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΑΠΟΥΣΙΑ κ. ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗ
08/10/2018 ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
04/10/2018 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
28/09/2018 ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
28/09/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΕΝΑΡΞΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
27/09/2018 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟ
27/09/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
27/09/2018 Μαθήματα Αγγλικών Lower και Proficiency
25/09/2018 ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
25/09/2018 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΑΚΑΔ. ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
25/09/2018 ΑΚΑΔ. ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ - ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
25/09/2018 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
25/09/2018 ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2018-19 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
25/09/2018 ΥΛΗ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Α.Ε. 2018-19
19/09/2018 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
19/09/2018 ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ 2018-19 - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
17/09/2018 ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ - ΕΣΠΑ
17/09/2018 ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σελίδες: 1 | 2  
 
 

Copyright © 2007 TEI Θεσσαλίας
Created by ItBiz