Αναζήτηση:
 
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
GUNET.gr
ects-ds
Erasmus-DS-ECTS
Diploma Supplement


 
 
Εκπ.Προσωπικό > Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις ΠΣ Μηχανικών Πληροφορικής
 
  Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις ΠΣ Μηχανικών Πληροφορικής
03/07/2020 Πρόγραμμα Εξεταστικής Θεωριών Περιόδου Ιουνίου – Ιουλίου 2020 (v3)
  Ανακοινώνεται το Πρόγραμμα της Εξεταστικής των Θεωριών της Περιόδου Ιουνίου – Ιουλίου 2020  όπου αναφέρεται και η μέθοδος εξέτασης κάθε μαθήματος. Για τυχόν απορίες σχετικά με τον αναφερόμενο τρόπο εξέτασης, απευθυνθείτε στους διδάσκοντες κάθε μαθήματος.
 
03/07/2020 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Ι και ΙΙ
  Μεταφέρθηκαν 15/7 και ώρα 10:00. Το συνολικό πρόγραμμα εξετάσεων έχει ενημερωθεί.
29/06/2020 ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021
 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες,

ότι θα υποβάλλουν  ηλεκτρονικά την Αίτηση για τη χορήγηση της δωρεάν σίτισης, και δικαιώματος στέγασης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου (https://merimna.uth.gr), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης -  Στέγασης πρέπει να κάνουν χρήση του

Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

 

Επισημαίνεται ότι μόνο οι φοιτητές/τριες των Τμημάτων του Π.Θ. με έδρα τη  Λάρισα και την Καρδίτσα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν για πρώτη φορά ταυτόχρονα αίτηση σίτισης και στέγασης.

 Οι αιτήσεις για το δικαίωμα στέγασης  θα υποβάλλονται

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και  την Κυριακή  19 Ιουλίου 2020

Οι αιτήσεις για δωρεάν σίτιση θα υποβάλλονται

Από  τη Δευτέρα  29 Ιουνίου έως και την  Πέμπτη  30 Ιουλίου 2020

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις για το δικαίωμα στέγασης  θα υποβάλλονται μέχρι Κυριακή 19  Ιουλίου. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι να έχει εκδοθεί η  πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα για το φορολογικό έτος 2019).     

 

26/06/2020 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ
  Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο eclass οι εξετασεις των μαθημάτων ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ αναβλήθηκαν και θα γίνουν το Σάββατο 27/6/2020 ως εξής:


ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 15:00-16:00

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ 16:00-17:00


με χρήση MS Forms (online γραπτή εξέταση).


17/06/2020 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ TOY ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ WALLONIE-BRUXELLES INTERNATIONAL
 
 
17/06/2020 Επικαιροποίηση ανακοίνωσης της 16/6 για δηλώσεις
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων, δεν ισχύει το κείμενο:"Στην περίπτωση που κάποιος/α φοιτητής/τήτρια δεν προβεί στις παραπάνω ενέργειες δήλωσης, δε θα είναι εφικτό να καταχωρηθεί βαθμός για αυτόν/την σε οποιοδήποτε μάθημα της εξεταστικής Ιουνίου-Ιουλίου 2020." της ανακοίνωσης "16-06-2020: Πολύ σημαντικό: Δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις".
16/06/2020 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 

Μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 καλείστε να υποβάλετε:


1. Ηλεκτρονική δήλωση για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, η οποία
υποβάλλεται σε κάθε περίπτωση.

Για την υποβολή της απαιτείται

  • να έχετε κάνει μία φορά σύνδεση στο ΔΗΛΟΣ 365 στο https://delos365.grnet.gr/

  • να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας του τύπου username@o365.uth.gr

Ενδεχομένως, αν έχετε συνδεθεί σε κάποια εφαρμογή του Office 365 με άλλον λογαριασμό, να έχουν αποθηκευτεί στον browser σας ρυθμίσεις και να λαμβάνετε μήνυμα λάθους κατά την πρόσβαση στην παραπάνω ηλεκτρονική δήλωση. Για να το ξεπεράσετε, μεταβείτε στη σελίδα http://www.office.com, από το στρογγυλό εικονίδιο που βρίσκεται τέρμα επάνω δεξιά κάντε Sign out, κλείστε τον browser, ξανανοίξτε τον, προσπελάστε την παραπάνω ηλεκτρονική δήλωση και συνδεθείτε με το λογαριασμό σας του τύπου username@o365.uth.gr


2. Υπεύθυνη Δήλωση (ΥΔ), η οποία
υποβάλλεται μόνο σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής σας στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, σύμφωνα με το

Πρότυπο Υπεύθυνης Δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις

(ή εναλλακτικά ΥΔ που παράγεται μέσω του https://www.gov.gr/ με το κείμενο του προτύπου), αποστέλλοντας την  από τον ιδρυματικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση  secry-cs@teilar.gr ως συνημμένο αρχείο email με θέμα «ΥΔ αδυναμίας συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις του ΠΣ Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ»

Την Υπεύθυνη Δήλωση του σημείου 2 μπορείτε να την υποβάλετε με email μόνο αν τη δημιουργήσετε ηλεκτρονικά μέσω του https://www.gov.gr/, καθώς μπορεί να γίνει έλεγχος της εγκυρότητας της δήλωσής σας.

Σε περίπτωση που συμπληρώσετε έντυπη Υπεύθυνη Δήλωση και βάλετε φυσική υπογραφή, θα πρέπει να θεωρήσετε το γνήσιο της υπογραφής σας σε ΚΕΠ ή σε υπηρεσία του δημόσιου τομέα και να αποστείλετε την Υπεύθυνη Δήλωση ταχυδρομικά προς

ΠΣ Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συγκρότημα Γαιόπολις
Περιφερειακή Οδός Λάρισας–Τρικάλων
T.K. 415 00 Λάρισα

Στην περίπτωση που κάποιος/α φοιτητής/τήτρια δεν προβεί στις παραπάνω ενέργειες δήλωσης, δε θα είναι εφικτό να καταχωρηθεί βαθμός για αυτόν/την σε οποιοδήποτε μάθημα της εξεταστικής Ιουνίου-Ιουλίου 2020.

16/06/2020 Παράταση περιόδου διανομής συγγραμμάτων Εαρινού εξαμήνου 2019 - 2020
  Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο: https://eudoxus.gr/files/Paratasi_dianomis_earinou_2019-20_enimerosi_gia_sygkentrwtikes_listes.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Η κατ'οίκον παράδοση των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ολοκληρωθεί την *Κυριακή 21 Ιουνίου 2020*.
15/06/2020 ΕΠΙΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
 


Α. Σε περίπτωση που έχετε χάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στην ηλεκτρονική γραμματεία, μπορείτε να στείλετε email στο ithelp@uth.gr με θέμα: "Συνθηματικά σύνδεσης σε eΓραμματεία πρώην Τ.Ε.Ι." αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, το πρώην Τ.Ε.Ι., το Τμήμα σας και τον αριθμό μητρώου σας.

Β. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα σύνδεσης στη συμμετοχή σε εξετάσεις εξ αποστάσεως, μπορείτε να στείλετε email στο teledu@uth.gr

15/06/2020 Συμμετοχή σε εξετάσεις - Ενεργοποίηση λογαριασμού χρήστη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (1η Υπενθύμιση)
 

Προς τους φοιτητές των πρώην ΤΕΙ

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατά τη 232η/15-05-2020 συνεδρίασή της αποφάσισε την εξέταση των μαθημάτων και εργαστηρίων του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου με εξ αποστάσεως μεθόδους (Δείτε σχετική ανακοίνωση).

Προϋπόθεση για την συμμετοχή σας, σε εξετάσεις με εξ αποστάσεως μεθόδους, είναι η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αν δεν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας, για να τον ενεργοποιήσετε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής γραμματείας του ΤΕΙ προέλευσής σας και ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες στο κίτρινο πλαίσιο.

Αν έχετε χάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στην ηλεκτρονική γραμματεία στείλτε e-mail στο ithelp@uth.gr με θέμα «Συνθηματικά σύνδεσης σε ραμματεία πρώην ΤΕΙ» αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας το πρώην ΤΕΙ, το Τμήμα σας και τον αριθμό μητρώου σας.

Στον σύνδεσμο https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos υπάρχουν συγκεντρωμένες οι βασικές πληροφορίες για τις εξ αποστάσεως εξετάσεις.

Ο Προϊστάμενος
της Δ/νσης Μηχανοργάνωσης

Τσαμασιώτης Σεραφείμ
04/06/2020 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-20
 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι οι αιτήσεις χορήγησης στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από Πέμπτη  4 Ιουνίου 2020 έως και την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://stegastiko.minedu.gov.gr, στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα.

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για όσες αιτήσεις απαιτούν την προσκόμιση πρόσθετων δικαιολογητικών από τους δικαιούχους,  να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις αρμόδιες υπηρεσίες https://www.uth.gr/zoi/foititiki-merimna/merimna-epikoinonia της Φοιτητικής Μέριμνας του Π.Θ., ή ταχυδρομικώς το αργότερο εντός διμήνου από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Σας επισυνάπτουμε την αρ. πρωτ. 67882/4/03-06-2020 Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προς ενημέρωσή σας.

 

Από τη Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας

Η Αν. Προϊσταμένη

Μαρία Κουκουβάνη

 

 
04/06/2020 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 
 
04/06/2020 Σύνδεσμοι για τη κατάθεση των υποψηφιοτήτων υποτροφιών της Γαλλικής κυβέρνησης, για μάστερ 2 και διδακτορικέ...
  Σας κοινοποιούμε τους συνδέσμους ενημέρωσης για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για μάστερ 2 καθώς και για τις διδακτορικές επιστημονικές διαμονές υψηλού επιπέδου στη Γαλλία.

https://ifa.gr/appel-candidatures-bourses-2020-FR.pdf

https://ifa.gr/appel-candidatures-bourses-2020-GR.pdf

-  Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές: https://ifa.gr/fr/bourses-master-2020
-  Υποτροφίες για τη διαμονή επιστημόνων υψηλού επιπέδου: https://ifa.gr/fr/bourses-sshn-2020
04/06/2020 Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετασεις
  Οι φοιτητές θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, η οποία θα διατίθεται σε σχετική ανακοίνωση στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Όσοι φοιτητές δηλώσουν στην ηλεκτρονική δήλωση ότι αδυνατούν να συμμετάσχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους την Υπεύθυνη Δήλωση μη συμμετοχής που επισυνάπτεται, η οποία διατίθεται και στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos
 
26/05/2020 ΕΠΕΙΓΟΝ: Ορκωμοσία αποφοίτων Ιουνίου 2020
 

Οι τελειόφοιτοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή ορκωμοσία του Πρ. Σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., παρακαλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους (αίτηση πτυχίου) αυστηρώς το αργότερο μέχρι την Παρασκευή,  29-5-2020, καθώς τη Δευτέρα, 1-6-2020, τα πτυχία και τα παραρτήματα διπλώματος θα αποσταλλούν για υπογραφή στον Αντιπρύτανη του ΠΘ,. κ. Ι. Θεοδωράκη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 684387

e-mail επικοινωνίας: secry-cs@teilar.gr

23/05/2020 Ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
 

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατά τη 232η/15-05-2020 συνεδρίασή της αποφάσισε την εξέταση των μαθημάτων και εργαστηρίων του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου με εξ αποστάσεως μεθόδους (Δείτε σχετική ανακοίνωση).

Προϋπόθεση για την συμμετοχή σας, σε εξετάσεις με εξ αποστάσεως μεθόδους, είναι η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αν δεν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας, για να τον ενεργοποιήσετε συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής γραμματείας του ΤΕΙ προέλευσής σας και ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες στο κίτρινο πλαίσιο.

Αν έχετε χάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στην ηλεκτρονική γραμματεία στείλτε e-mail στο ithelp@uth.gr με θέμα «Συνθηματικά σύνδεσης σε ραμματεία πρώην ΤΕΙ» αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας το πρώην ΤΕΙ, το Τμήμα σας και τον αριθμό μητρώου σας.


Ο Προϊστάμενος
της Δ/νσης Μηχανοργάνωσης

Τσαμασιώτης Σεραφείμ
14/05/2020 Οδηγίες στα αγγλικά για εγκατάσταση του MS-TEAMS και σύνδεση σε εξ αποστάσεως διάλεξη
  Σας προωθούμε τον σύνδεσμο

https://it.uth.gr/kb/ms-teams-connection-and-usage

όπου υπάρχουν οδηγίες στα αγγλικά για εγκατάσταση του MS-TEAMS και σύνδεση σε εξ αποστάσεως διάλεξη.
10/05/2020 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑ
 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 1699 (05/05/2020) "Οι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών πρώτου και δεύτερου κύκλου Α.Ε.Ι., από 11.5.2020 και εξής, δύνανται να διεξάγουν πρακτική άσκηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο πρόγραμμα σπουδών τους, εφόσον οι φορείς στους οποίους διεξάγεται η πρακτική άσκηση δεν τελούν σε προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας και σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και κανόνες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, οι οποίοι έχουν τεθεί σε ισχύ για τους εργαζομένους κάθε φορέα".

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ/ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ ΤΟΥ ΠΣ
 
06/05/2020 Εξομοίωση πτυχίου Τ.Ε.Ι. με πτυχίο του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Π.Θ.
 

Παρακαλούνται οι τελειόφοιτοι φοιτητές των πρώην τμημάτων Τ.Ε.Ι., οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξομοιώσουν το πτυχίο τους με το πτυχίο του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων (ΤΨΣ), να εγγραφούν στο μάθημα "ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΜΕ ΤΨΣ" στο eclass.uth.gr.

Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην ενότητα ΕΓΓΡΑΦΑ στο αρχείο ΠΡΑΞΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ.pdf.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο πρώην τμήμα Τ.Ε.Ι.

Από το αρχείο ΠΡΑΞΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ.pdf τα οφειλόμενα μαθήματα εξομοίωσης είναι:

1) Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, σελ. 21
2) Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του πρώην Τ.Ε.Ι. Στ. Ελλάδας, σελ. 13
3) Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του πρώην Τ.Ε.Ι. Στ. Ελλάδας, σελ. 5,6
21/04/2020 Υπενθύμιση περιόδου δηλώσεων συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2019 - 20
  Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την εκδοθείσα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (https://eudoxus.gr/files/Egkiklios_Dianomi_Earinou_2019-20.pdf), οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ολοκληρωθούν την *Κυριακή 26 Απριλίου 2020*. Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας *δεν* θα είναι δυνατό να υποβληθεί καμία νέα δήλωση ή να τροποποιηθεί κάποια ήδη υποβληθείσα.

Στη δήλωσή τους οι φοιτητές, θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα πεδία της "Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης" για την κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων που θα επιλέξουν.

Η κατ'οίκον παράδοση των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).
 
Σελίδες: 1 | 2 | 3 | 4  
 
 

Copyright © 2007 - 2020 : TEI Θεσσαλίας
Created by ItBiz